Ekstradohet nga SHBA një prej pjesëtarëve të grupit të strukturuar kriminal, ku pas sulmit me armë në qershor të vitit 2015 në Lazarat, mbeti i vrarë punonjësi i policisë Ibrahim Basha si dhe u plagosën dy efektivë të tjerë.

22 vjeçari Ruhan Hiraj u arrestua ne dhjetor te 2017 nga FBI ne SHBA. T

ashme pas gati 1 viti pune mes autoriteteve shqiptare dhe atyre amerikane u be i mundur deportimi i tij drejt Shqiperise.

Ai eshte dënuar në mungësë ne vitin 2018 nga gjykata me 15 vjet burgim dhe tani do te vuaje denimin ne burgjet shqiptare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *