Banorët e zonës së plazhit në Durrës, kanë protestuar këtë të enjte, për mbylljen e kryqëzimeve të unazës që lidh zonën e Plepave më Shkozetin. Shkak është bërë puna e Drejtorisë së Përgjithshme të Rrugëve, e cila prej disa ditësh, ka nisur të mbyllë kryqëzimet që kanë qenë të hapura për banorët e zonës së Arapajt. Sipas banorëve, këto kalime janë të vetmet qe shërbejnë për t’u lidhur me zonën e plazhit. Mbyllja e kryqëzimeve po bëhet me trafikndarëse prej betoni, pasi në këto pika, semaforët kishin dalë jashtë funksionimit prej disa muajsh. Me parulla në duar, nxënësit dhe prindërit e tyre, kanë kërkuar të sensibilizojnë opinionin për të gjetur nje zgjidhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *