Subscribe

Rrjetet sociale janë kthyer një pikë referimi per ministrine e finnacve pas denoncimeve te qytetarëve mbi abuzimet me kuponat tatimor.

 

Aksioni kundër informalitetit, shtrirë në të gjithë bregdetin është ndalur në Himarë ku ishte e pranishme edhe ministrja e financave Anila Denaj.

 

Krahas problemeve me deklarimin e rezervimeve të dhomave, më shqetësuese mbetet abuzimi me kasat fiskale, ku bizneset nuk japin kupona tatimorë, por fatura përmbledhëse tek klientët në restorante.

 

Tatimet do te kaloje ne site çdo biznes qe operon ne zonen e bregdetit.

 

Duke ftuar të gjithë qytetarët të denoncojnë rastet e paligjshëmrisë Denaj kujtoi sistemin elektronik të deklarimit të kasave fiskale që sipas saj do të shmange abuzimet dhe korrupsionin e inspektorëve në terren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *