Subscribe

Tre histori, tre personazhe, ne tre vende te ndyshme, perbejne thelbin e romait te fundit “ Triptiku i Magjistreve”  te shkrimtarit Bashkim Shehu. Rrefimet ne kete veper nderpriten nga subjekte te ndryshme qe here  vendosen ne Shqiperine  e viteve ‘50, e here ne Kinen e revulucionin kulturor apo dhe ne Moske.

 

 

Studiuesi Bashkim Kucuki, e quan  nje vepr abstarksioni per nga struktura e rrefimit.

 

Kritiku Ben Andoni shkon edhe me tej kur thote se libri duhet te sherbeje si pike referimi per letersine moderne shqipe.

 

Shkrimtari Bashkim Shehu i cili jeton ne Spanje, eshte vleresuar me  cmime nderkombatre per stilin e tij te vencante te rrefimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *