Belgjika është shteti i radhës që ka hapur kufijtë për Shqipërinë.

 

Qytetarët shqiptarët mund të udhëtojnë drejt shtetit belg pa asnjë kufizim, pasi autoritetet nuk kërkojnë as test dhe as vaksina.

 

Kjo sipas aeroportit “Nënë Tereza”, i cili shtoi në rrjetet sociale se udhëtarët duhet të kenë vetëm biletën, pasaportën dhe maskën.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *