Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas arrestimit të 32 zyrtarëve të policisë për keqpërdorim të detyrës, dhe marrje të ryshfetit.

 

Ndërsa ka përshëndetur operacionin e SPAK në pikën kuftare të Morinës, kreu i qeverisë shprehet se uron që kjo frymë bashkëpunimi të vazhdojë deri sa të fshihet  “çdo njollë që ndot uniformën e policisë”.

 

“Përgëzime SHÇBA-së dhe SPAK-ut për operacionin shembullor të goditjes së një çerdheje të korruptuarish në Policinë e Shtetit! Uroj që kjo frymë e cilësi bashkëpunimi të vazhdojë në funksion të fshirjes së çdo njolle që ndot uniformën e policisë”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.