Shtyhet për në 11 shtator séance gjyqësore për Kelmend Balilin.

 

Krimet e Rënda e shtyn seancën për shkak të mungesës së të pandehurit dhe avokatit të tij mbrojtes Theodhori Sollaku.

 

Pala mbrojtëse ka kundërshtuar dënimin e dhënë nga shkalla e parë e Krimeve të Rënda me 12 vjet burg për atë që njihet ndryshe me pseudonimin “Eskobari i Ballkanit”.

 

Kjo është hera e trete që dështon séance gjyqësore në Apelin e Krimeve të Rënda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.