Të paktën gjashtë të vdekur dhe 26 të plagosur janë numri i deritanishëm i shembjes së ndërtesave në një qendër tregtare në ndërtim në qytetin Onitsa në Nigerinë juglindore.

Qendra tregtare në ndërtim e sipër synon të ketë rreth 120 dyqane. Shembjet e ndërtesave janë një dukuri e shpeshtë në vendin më të populluar të Afrikës.

Operacioni i kërkim-shpëtimit vazhdon në rrënojat e tre objekteve. Ndërsa arsyeja e shembjes së tyre është e paditur. Mediat loKale shprehin frikë për një numër më të madh viktimash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *