Një 17 vjeçar është zhdukur në mënyrë të mistershme nga banesa e tij.

 

Shtetasi L.B 17 vjeç, banues në fashtin Beqaraj të Këlcyrës, është largaur në drejtim të paditur nga banesa.

 

Ndërkohë polica e Gjirokastrës dhe Prokuroria janë vënë në kërkim të gjetjes së të riut.

 

Denoncimin për zhdukjen e të riut e ka bërë vetë babai I këtij të fundit, shtetasi A.B, 65 vjeç.

 

Ndërkohë policia po punon për gjetjen e tij, ndërsa ngjarja është ende e paqartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *