Facebook është duke planifikuar t’ia bashkon emrin e tij Instagramit dhe WhatsApp, duke i quajtur “Instagram nga Facebook-u” dhe “WhatsApp nga Facebook”.

 

Pavarsisht punës duket se kjo është një lëvizje e vështirë pasi dy aplikacionet kanë kulturë të ndryshme koorporative.

 

Komisioni Federal i tregtisë është duke hetuar se nëse Facebook është duke e bërë këtë për të fituar monopol. Ata janë duke shqyrtuar nëse kompania më e madhe e rrjeteve sociale është duke kërkuar dominim në industri.

 

Ndryshimet do të shfaqen në aplikacionet në IOS, Google Play, për momentin. Po ashtu, që nga Marsi Facebook ka qenë duke testuar emra të ri për këto aplikacione.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *