Një polic në Kaliforni ka rrezikuar jetën e tij teksa përpiqej të nxirrte nga makina e përfshirë nga flakët një burrë që gjendjen brenda saj.

 

“Disa kalimtarë rasti më thanë se dikush është brenda dhe se ka humbur vetëdijen. Menjëherë vrapova për ta nxjerrë”, tha polici Pedro Garcia.

 

Efektivi iu afrua automjetit dhe vuri re se brenda ishte një person që kishte humbur ndjenjat. Ai reagoi menjëherë, duke e nxjerrë shoferin nga makina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *