Presidenti i Partisë së Lirisë ka qenë mëngjesin e kësaj të shtune nëRoskove, ku është takuar me banorët e zonës, ku dhe nuk kanë munguar tonet e ashpra të tij.

Duke rrëmbyer varenë, ai ka shkulur piketeta e TEC-it, duke shtuar se këto projekte janë për interesa të kryeministrit Edi Rama dhe Ëngjëll Agaçit.

Lexo edhe :

Related Posts

“Kjo zonë nuk ka nevojë për të bërë një termocentral kriminal për interesa të Edi Ramës dhe Ëngjëll Agaçit, me gjoja letrat e firmës greke, por ka nevojë të bëjë një zonë të lirë industriale, siç janë zonat në Maqedoninë e Veriut. Shkatërrimi i bujqësisë dhe blegtorisë janë qëllimi i kësaj qeverie. Ndaj ju ftoj qëndresë heroike dhe këto piketat që kanë vënë këtu, ku është vareja, ti shëmbim kundër këtyre maskarenjëve, kundër këtyre pushtuesve”, tha Meta./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *