Pasi morën nën kontroll të gjithë vendin dhe qeveria ra, dalin vendimet e para të talebanëve.

 

Transmetimi në kanalet kryesore televizive vazhdon, por me ndryshime të dukshme.

 

Prezantueset femra janë “zhdukur” nga ekrani, sipas “BBC”, ndërsa është bërë edhe një selektim i komenteve, duke lejuar vetëm ato pozitivët ku talebanët lavdërohen për sjelljen e sigurisë dhe unitetit në vend.

 

Po ashtu, mediave u është ndaluar të transmentojnë muzikë, telenovela apo programe të tjera argëtuese.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *