Një turiste minorene nga Belgjika ka denoncuar bashkëkombasin e saj në policinë e Gjirokastrës se e ka përdhunuar.

 

Ngjarja sipas turistes belge është regjistruar nga Gjirin e Gjipesë ku ajo po kalonte pushimet.

 

Pas këtij denoncimi, policia ka shoqëruar turistin belg dhe pas marrjes në pyetje e ka lënë të lirë.

 

Kjo për faktin se është në pritje të raportit mjeko-ligjorë, I cili do të vendosë nëse shtetasja belge është përdhunuar nga bashkombasi saj 22 vjeçar apo ka bërë kallëzim të rremë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *