Ambasadorja e Francës Elizabet Barsacq dhe homologu i saj gjerman, Peter Zingraf kanë braktisur konferencën që qeveria po zhvillon për të sqaruar të gjitha argumentet pro dhe kundër Amnistisë Fiskale.

 

Të dy u larguan nga konferenca në momentin që kreu i qeverisë ka nisur të flasë. Barsacq dhe Zingraf ishin të ulur në rreshtin e parë të të ftuarve në takimin e organizuar nga qeveria për amnistinë fiskale dhe kanë dëgjuar të flasë ministren e Financave, Delina Ibrahimi, zv.kryeministrin Arben

 

Ahmetaj dhe një ekspert nga Britania e Madhe, të cilët shpjeguan specifikat e ligjit dhe përfitimet nga nisma e qeverisë.
Por në momentin që Rama mori fjalën, ambasadorja e Francës dhe diplomati gjerman u çuan nga karrigia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *