Në shqiptar, i cili punonte në një kompani ndërtimi në Emilia-Romagna të Italisë, ka humbur jetën aksidentalisht në vendin e punës.

Bëhet fjalë për një 63-vjeçar me iniciale B.H. Ai jetonte në Ravenna, së bashku me familjen e tij, gruan dhe dy fëmijët.

Ishin kolegët e tij të punës ata që njoftuan ambulancën, por shqiptari nuk arriti do t’iu mbijetonte plagëve.

Pas ngjarjes ka ardhur reagimi i sindikatave, të cilët shpallën një grevë urie 8 orëshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *