Një tjetër listë pagash për punonjësit shqiptarë, të muajit prill 2021 po qarkullon ditën e sotme në rrjet.

 

Ndërkohë kjo listë me të dhënat e 695 mijë personave të punësuarve po shpërndahet masivish nëpërmjet WhatsApp. Të mërkurën u bë publike lista e parë, ku shfaqeshin pagat e punonjësve 637 mijë të punësuarëve shqiptarë.

 

Kryeministri Edi Rama bëri thirrje Prokuroria të nisë hetimet dhe përjashtoi mundësinë e një sulmi kibernetik. Skandali i daljes së të dhënave personale të pagave vjen pak muaj pas rrjedhjes së të dhënave personale të qytetarëve në prag të zgjedhjeve të 25 prillit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *