Taylor Swift sapo lançoi “End Game”, videon e saj të tretë muzikore nga albumi “Reputation”. Video nuk ka Katy Perryn në të siç thuhet, por ka shumë Ed Sheeran dhe të Ardhmen. Mendoni Great Gatsby që takon “Blank Space”. Hidhini një sy
https://www.youtube.com/watch?v=dfnCAmr569k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *