Tjetër video prekëse që tregon për dramën që po kalojnë afganët, e veçanërisht gratë.

 

Me duart në kangjella të hekurta, ato iu luten trupave amerikane t’i ndihmojnë dhe shpëtojnë nga talebanët.

 

Me thirrjet dëshpëruese “Na ndihmoni, talebanët po vijnë”, gratë kërkojnë të largohen sa më parë nga vendi.

 

Evakuimet nga Afganistani vazhdojnë, ndërsa deri më tani nga mediat e huaja raportohet se janë shpëtuar mbi 2.200 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *