30 persona kanë vdekur dhe mbi 100 janë plagosur si pasojë e një serie bomash të vendosura në makina.

 

Ngjarja ka ndodhur në Mogadishu kryeqytetin e Somalisë të premten pasdite.

 

CNN raporton se tre bomba të vendosura në tre makina të ndyshme shpërthyen afër Hotel Sahafi.

 

Ndërkohë 5 nga agresorët u vranë nga policia gjatë përpjekejve për të hyrë në hotel.

 

CNN raporton se 52 zyrtarë të Somalisë u vunë në rrezik nga shpërthimi i ndodhur pasi ndodheshin në hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *