Për shkak të situatës së rënduar epidemilogjike, Komiteti Teknik i Ekspertëve gati dy javë më parë vendosi të ulë fashën orare për mbyllje.

 

Baret, restorantet dhe bizneset e tjera janë më të prekurit nga ky ndryshim sepse u duhet të ulin qepenët më herët.

 

I pyetur nga gazetarët nëse për ta do të ketë një paketë tjetër mbështetëse, kryeministri Edi Rama e mohoi diçka të tillë. Ai u përgjigj shkurtimisht: “Jo!”

 

Sa i takon shtrëngimit të masave, Rama tha se një vendim i tillë i takon Komitetit Teknik të Ekspertëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *