Këngëtari i shumë hiteve Shkumbin Ismaili ka publikuar një foto në ‘Instagram’ të familjes së tij dhe ajo që bie në sy është barku i rrumbullakosur i bashkëshortes. Me anë të kësaj foto këngëtari i shumë baladave ndan me publikun lajmin e bukur se do të bëhet baba për herë të dytë.

 

Nga fotoja duket se partnerja e tij  nuk është në muajt e parë të shtatzënisë dhe deri më tani ai ka zgjedhur të mos e bëjë publike.

Nga martesa e tij Shkumbini ka një djalë 3 vjeçar të cilin shumë shpejt do e bëjë më një motër ose me një vëlla.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *