Garë shumë e fortë në ShBA mes Donald Trump dhe Joe Biden.

Numerimi i votave po mban ne ankth amerikanet pasi rezultati pritet te jete shume i ngushte.

Joe Biden kaloi ne avantazh te ndjeshem ne oret e para te numerimit mirepo Trump ka rikuperuar ndjeshem dhe tani parashikohet si kurre me pare nje gare deri ne voten e fundit.

Joe Biden fitoi Kalifornine dhe Arizonen ndersa Trump u pergjigj me Texas dhe Floriden.

Si rralle here votat me poste te parakohshme kane shenuar nje rekord shekullor plot 101 milione dhe ato parashikohet te jene vendimtare.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *