Këngëtarja e njohur Baby G gjatë udhëtimit të saj në “Ferma VIP” ka treguar shpesh herë se sa shumë i pëlqen Shqipëria dhe planet e saj për tu shpërngulur përgjithmonë nga Anglia, aty ku ka shkuar që në moshë të vogël.

Në një bashkëbisedim me Robertin, Baby G i ka treguar atij për fillimet e karrierës në Shqipëri, edhe pse familjen e kishte kundër këtij vendimi që kishte marrë.

Ajo shtoi se pas disa takimeve që ka zhvilluar, nën praninë edhe të prindërve, ka vendosur të firmos një kontratë në Kosovë, edhe pse nuk ishte shumë e mirë.

Babi më tha ok Gordana do shkosh, por ti je në shkollë në Angli. Ne kemi bërë çdo gjë për të ardhur deri këtu dhe pse duhet të kthehesh në Shqipëri. Babi është më i rritur dhe ka mendime më të mira për botën e artit. Por unë i thash që e dua këtë gjë dhe do e bëj. Më erdhën pastaj oferta për kontrata në Kosovë dhe Shqipëri. Takova 4 persona dhe vendos tek njëri në Kosovë. Kontrata nuk ka qenë shumë e mirë, por unë isha e lumtur.

Babi më tha që kontratën nuk e ke të mirë, e ke për shumë vite dhe përqindje të ulët, por i thash mos ma prishte këtë moment për mua dhe babi më respektoj dhe më tha ok bëje”, tha Baby G./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *