WhatsApp në pronësi të Meta ka prezantuar një veçori të re në aplikacion që u mundëson përdoruesve të dërgojnë mesazhe të shkurtra video.

 

Opsioni i ri tani i lejon përdoruesit të regjistrojnë video të shkurtra dhe t’i dërgojnë ato si një alternativë ndaj mesazheve me tekst, ndërsa përdoruesit e mëparshëm mund të përgjigjen ose me ndihmën e audios së menjëhershme ose mesazheve me tekst, shkruajnë mediat e huaja.

 

Këto mesazhe video në kohë reale mund të zgjasin deri në 60 sekonda. Kompania pretendon se këto mesazhe janë të koduara nga fundi në fund. CEO i Meta, Mark Zuckerberg ndau një postim në Facebook për të zbuluar përditësimin e ri. Një ikonë e videoregjistruesit do të vendoset pranë kutisë së tekstit, e cila mund të përdoret për të bërë video të shkurtra deri në 60 sekonda. /Living/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *