Ne diten e dyte te Konferences se Sigurise ne Mynih,  kryeministri Rama ka zhvilluar nje takim me sekretarin e pergjithshem te OSBE, Tomas Greminger.

Ne fokus te takimit ka qene kryesia shqiptare e OSBE dhe sekretari i pergjithshem Greminger ka pergezuar shefin e qeverise Rama, per punen e realizuar deri tani.

Me heret shefi i qeverise Rama ka takuar presidentin e Moldavise, Igor Dodon.

Nje dite me pare kryeministri Rama gjate qendrimit ne Mynih bisedoi edhe me kryeministrin kanadez Justin Trudeau dhe  kryeministrin e Kuvajtit, per konferencen e donatoreve..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *