Kryeministri Edi Rama ka takuar Sekretarin e Pergjithshem te Kombeve te Bashkuara, Antonio Guterres.

 

Ne njoftimin e publikuar ne faqen zyrtare, sqarohet se gjate takimit Rama dhe Guterres kane biseduar rreth situates politike dhe sigurise ne vendet e Ballkanit Perendimor.

 

“Sekretari i pergjithshem vleresoi  Shqiperine per integrimin e objektivave per zhvillimin e qendrueshem ne strategjine kombetare per zhvillimin,” – thuhet ne njoftimin e Kombeve te Bashkuara.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.