Ashtu sic kishte paralajmëruar, kryeministri Rama publikoi urdhërin për kufizimin e lëvizjes me automjetet private ose shteterore për administratën publike. Kreu i qeverisë konfirmoi se do të ketë penalitete të forta për punonjësit e institucioneve të administratës qëndrore dhe vendore , të cilët nuk do të lejohen të përdorin makina për të shkuar në zyrë.

 

NGA NESËR, TË GJITHË PUNONJËSIT E INSTITUCIONEVE TË VARËSISË SË ADMINISTRATËS QËNDRORE APO VENDORE, QË E KANË PUNËN NË ZYRË, NUK DO TË PËRDORIN MAKINË PËR TË SHKUAR NË PUNË.SHKELJA E KËTYRE MASAVE, TË CILAT DO TË PËRFSHIHEN NESËR, SË BASHKU ME MASAT E REJA PËR LËVIZJEN E KËMBËSORËVE NË AKTIN NORMATIV, DO TË NDËSHKOHET ME MBAJTJEN E RROGËS PËR 3  MUAJ DHE NË RAST PËRSËRITJE ME LARGIMIN PËRFUNDIMTAR NGA PUNA!

 

Nëpunësit do të ndëshkohen edhe kur janë këmbësorë.

 

NGA NESËR, KËMBËSORËVE QË DO TË SHKELIN MASAT E REJA TË LËVIZJES DHE QË FIGUROJNË NË BORDEROTË E REPUBLIKËS SË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, SI PUNONJËS TË ADMINISTRATËS QENDRORE APO VENDORE, DO T’U MBAHET RROGA PËR 3 MUAJ DHE NË RAST PËRSËRITJEJE DO TË LARGOHEN PËRFUNDIMISHT NGA RADHËT!

 

Duke i kërkuar ndjesë qytetareve për masat ndëshkuese, Rama ka theksuar se vetëm në këtë mënyrë Shqipëria mund të përballojë armikun që e ka sulmuar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *