Subscribe

Policia bën me dije e 37 shtetas kanë rënë në prangat e policisë dhe 24 të tjerë janë proceduar penalisht mes tyre edhe shtetasi gazmend Bardhi si organizator i protestës.

 

Ndalimi i këtyre shtetasve është bërë nën akuzën për veprime të dhunshme mbi institucionet kushtetuese, mbi Policinë dhe për shkatërrimin e pronës shtetërore e private gjatë zhvillimit të protestës së opozitës nga Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim ditën e djeshme para Parlamentit.

 

Për sulmet dhe veprimet e dhunshme janë arrestuar shtetasit: F. Ç., 37 vjeç, M. Ç., 35 vjeç, A. K., 20 vjeç, O. R., 28 vjeç, N. B., 23 vjeç, A. B., 32 vjeç, E. D., 24 vjeç, D. M., 24 vjeç, I. D., 26 vjeç, A. Xh., 31 vjeç, F. Gj., 34 vjeç, G. A., 29 vjeç, G., 51 vjeç, F. B., 48 vjeç, Sh. K., 23 vjeç, A. Zh., 22 vjeç, banues në Tiranë; D., 37 vjeç, R. D., 19 vjeç, A. R., 18 vjeç, D. R., 37 vjeç, T. K., 20 vjeç H. R., 22 vjeç , O. S., 18 vjeç, M. P., 20 vjeç, D. M., 19 vjeç, A. S., 24 vjeç, A. G., 26 vjeç, E. N., 23 vjeç, D. Gj., 25 vjeç, K. S., 21 vjeç, M. B., 20 vjeç, E. B., 27 vjeç, P., 61 vjeç, H. T., 17 vjeç, E. A., 18 vjeç, L. Z., 29 vjeç, dhe R. B., 31 vjeç.

 

Gjithashtu bëhet me dije se po punohet për identifikimin, kapjen dhe vënien para përgjegjësisë ligjore të personave të tjerë që kanë kryer veprime të dhunshme gjatë protestës e së shtunës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *