Subscribe

Këtë të mërkurë tensione janë shënuar edhe në KZAZ 67 në qytetin e Pogradecit.

 

Në mbështetje të atyre që kërkojn ë lirimin e ambjenteve të KZAZ kanë shkuar ish deputeti i PD-së Klevis Balliu

 

Ish-deputeti Balliu i shoqëruar edhe nga militante të PD-së dhe LSI, ka debatuar me shefin e komisariatit, të cilit i ka kërkuar zbatimin e ligjit dhe lirimin e ambjenteve të KZAZ dhe të zbatohet dekreti i presidentit Meta.

 

Sipas Balliut ne 30 qershor nuk do te ketë zgjedhje dhe askush nuk do të votojë ne 30 qershor. Gjithashtu në fjalën e tij Balliut ka theksuar se nuk do te lejohet instalimi i diktaturës në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *