Nga Maliqi, biznesmeni Gjergj Luca reagoi për përplasjen me kandidatin për deputet të PD, Gjergj Luca.

 

Ai deklaroi se kjo ngjarje duhet harruar, ndërsa shtoi se gjërat nuk ndodhën me dëshirën e tij.

 

“Këto gjëra kanë ndodhur jashtë dëshirës time dhe jashtë asaj që jam unë. Ndaj nuk mendoj se sot në këtë ditë pune të behet objekt bisede një gjë që s’duhet të ndodhte. Harresa është gjëja më e mrekullueshme që ka bërë zoti, por edhe pendesë. Disa njerëz duhet të kenë që minimalishit duhet të fisnikërohen para opinionit publik. Megjithatë kjo hyn tek ata njerëz që hyjnë tek njerëzit që i falin dhe e dinë çfarë bëjnë. Mua më vjen keq edhe njëherë që ka ndodhur ajo punë dhe që nuk është Luca dhe as ai tjetri nuk është pjesë e atij aksidenti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *