Juria e “Muza Competition” ka përzgjedhur 10 finalistët pjesëmarrës në finalen e madhe, që do mbahet në Tiranë në muajin qershor.

 

Në fazën fillestare aplikuan një mijë të rinj nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Serbia, të cilët prezantuan koleksionet e tyre në fushën e modës dhe të dizajnit.

 

Kjo nismë është një mundësi për të rinjtë nga të gjitha trevat shqiptare e jo vetëm, për t’u promovuar në tregun ndërkombëtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *