Në banesë është përfshirë nga flakët këtë të diel në fshatin Torovicë të Lezhës.

Shtëpia, e cila ndodhet në qendër të fshatit dyshohet se është djegur për shkak të luhatjeve të energjise elektrike.

Policia dhe shërbimet e zjarrfikëses shkuan në ne vendin e ngjarjes.

Ndërkohë, raportohet per deme materiale, por jo per te lenduar ne njerez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *