Partitë politike duhet të kenë kujdes me listat e hapura, pasi prej tyre mund të dalin edhe deputetë që nuk duhet të jenë në Kuvendin e Shqipërisë. Kështu e ka komentuar paktin politik anëtari i CDU-së gjermane.

Në një intervistë për Vizion Plus, nënkryetari i CDU-së në Elmson te Gjermanise, Kol Gjoka thotë se diskutimet e mëdha zgjidhen në tryeza gjithëpërfshirëse.

Gjoka nënvizon edhe rendësin e një sistem drejtësie të pavarur.

Kole Gjoka, prej 25 vitesh jeton dhe është angazhuar në politikën gjermane ndërsa ka arritur te zgjidhet edhe ne pozicione drejtuese ne CDU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *