Operacioni forca e ligjit ka zbarkuar ne Tropoje ku jane vene ne shenjester pese persona te akuzuar dhe denuar per vepra te renda penale.

Mesohet se u eshte kerkuar te justifikojne pasurit Dorjan Jahelezit i denuar per pengmarrje, Grenit Hasanpapajt i denuar per vrasje me paramendim, Milazim Ndreshajt i denuar per vjedhje me arme, Kreshnik Haxhiajt qe ka vuajtur denimin per trafik droge si dhe Mark Lekndreajt i denuar per kultivim te lendeve narkotike.

Te pese personat duhet qe brenda 48 oreve te provojne ligjshmerine e pronave te tyre ne te kunder ato dio te sekuestrohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *