Shpallet rezultati i fituesve për zgjedhjen e krerëve të degëve të Partisë Demokratike në rrethe, përkatësisht në Fier, Selenicë dhe Fushë-Krujë, të zhvilluara nga Komisioni i Rithemelimit.

 

Në Selenicë fitoi Leonard Rakipaj me 203 vota, kundrejt Gazmir Beqajt, i cili mori 63 vota.

 

Në Fushë Krujë u shpall fitues Agron Loka, ndërsa në Fier, Rrapi Gjika fitoi përballë Vladimir Kajollit.

 

Kryetari i ri i degës u zgjodh në bazë të parimit një anëtar një votë, e para herë që aplikohet një gjë e tillë për zgjedhjen e kreut të kësaj force politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *