Pas Shkodrës, Vlorës dhe Fierit, Partia Demokratike ka zgjedhur drejtuesit politikë edhe në qarqet e Durrësit dhe Elbasanit.

 

Mësohet se në Durrës drejtimi i është besuar Edi Palokës, kurse në Elbasan, Gazment Bardhit.

 

Kujtojmë që më herët u zgjodhën drejtues politikë Enkelejd Alibeaj në Fier, Helidon Bushati në Shkodër dhe Bujar Leskaj në Vlorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *