Në një kohë që e gjithë vëmendja e opinionit publik është e fokusuar tek Kuvendi i PD I thirrur nga Basha dhe Referendumi për shkarkimin e tij thirrur nga Berisha, kryeministri Rama ka zgjedhur të shkojë në jug të vendit.

 

Ai ka mbërritur pak para mesdites në Vlorë ku ka të planifikuara në axhendën e tij tre takime.  N ekrah te tij ishte edhe Arben Ahmetaj, drejtues politik i PS ne kete qark.

 

Fillimisht po zhvillon takimin në Pallatin e Sportit për bashkëqeverisjen. Pastaj kreu I qeverisë ka planifikuar dy takime me të rinjtë dhe strukturat e PS në këtë bashki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.