Operatori i Shpërndarjes ka njoftuar qytetarët e Tiranës se ditën e enjte do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve për mirëmbjatjen e kabinave.

 

Sqarohet se energjia do të stakohet nesër në këto zona: pjesërisht: Zallherr, Kodër e Kuqe, Gërdec, Marqinet, pjeserisht: Rruga “Shyqyri Brari” dhe pjesërisht: Rruga “Sami Frashëri”, 1 pallat pas shkollës “Edit Durham”.

 

Njoftimi:

Stakim, 21 tetor

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 21 tetor do të punohet në disa kabina e për pasojë do të mbeten pa energji disa zona.

Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat e prekura nga ky investim:

09:30-13:30

Pjesërisht: Zallherr, Kodër e Kuqe, Gërdec, Marqinet

09:00-16:00

Pjeserisht: Rruga “Shyqyri Brari”

09:00-13:00

Pjesërisht: Rruga “Sami Frashëri”, 1 pallat pas shkollës “Edit Durham”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *