Nga e diela Lombardia dhe Sardenja do të jenë zona portokolli nga zona të kuqe që ishin për shkak të koronavirusit.

 

Kjo do të thotë se shkollat do të rihapen. Nxënësit e shkollës së mesme do të kenë mundësi të rikthehen në banka nga e hëna.

 

Sipas vendimit, shkollat mund të shtyjnë rifillimin e mësimit fizikisht me disa ditë për të marrë kohë që të organizojnë më mirë shërbimin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *