Ka nisur mëngjesin e  kësaj të mërkure rehabilitimi i autostradës Durrës-Tiranë.

 

Punimet po kryhen nga Ura e Dajlanit dhe do të vijojnë në drejtim të Tiranës. Për shkak të ndërhyrjes, njëra korsi do të jetë e bllokuar në një gjatësi prej afro 500 metrash.

 

Policia apeloi që qytetarët që do të udhëtojnë në drejtim të kryeqytetit të ulin shpejtësinë me qëllim evitimin e aksidenteve.

 

I gjithë procesi i ndërhyrjes në autostradë pritet të zgjasë 25 dite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *