Valorant ka gati modalitetin e ri

Debutimi i Valorant në PC është i kohëve të fundit, por me siguri nuk ka asnjë mohim që zhvilluesit e Riot Games kanë filluar ta mbështesin atë si duhet: së pari hartën e re të Ascent, pastaj agjentin e ri Reyna, dhe përsëri modalitetin Spike Rush. Tani mësojmë se do të vijë edhe modaliteti deathmatch

Konfirmimi, në fakt, vjen direkt nga zhvilluesit e Riot Games, falë nismës Ask Valorant: një portal ku lojtarët mund të pyesin se çfarë dëshirojnë nga krijuesit e lojës, të cilët do të vlerësojnë gjithçka dhe përfundimisht do t’u përgjigjen kërkesave të ndryshme. Në të ardhmen, Valorant do të pasurohet me mënyrën e deathmatch: lojtarët do të jenë në gjendje të eliminojnë (dhe të eliminohen) armiqtë brenda arenës, me një përsëritje të vazhdueshme dhe llogaritjen e rezultatit relativ.

Vlen të lexoni përgjigjen e Jared Berbach, Prodhuesi i Modeve të Lojërave Lider të Riot Games: “mënyra e ndeshjes me vdekje do të arrijë me siguri në Valorant në të ardhmen. keto dite”. Në rastin më të mirë, pra, nuk do të duhet të presim deri në vitin 2021 për të parë debutimin e modës së re të lojës së Valorant.

F1 2020 në edicion special

Edicioni F1 2020 Deluxe Schumacher kushtuar legjendarit Schumacher është në dispozicion për PS4, Xbox One, PC dhe Stadia në dyqanet më të mira të lojrave.

Edicioni Deluxe Schumacher përfshin një pjesë ekskluzive të temave të automjeteve dhe sende për personalizimin e shoferit, duke përfshirë një festë unike të podiumit të frymëzuar nga ajo e Michael Schumacher.

Për më tepër, lojtarët do të jenë në gjendje të drejtojnë katër nga automjetet e tij më ikonike

Të gjithë lojtarët do të marrin Ferrari F2004 të Michael si pjesë e gamës së makinave klasike F1 2020. Makina është azhurnuar që të përfshijë nr. # 1 dhe emrin e saj në në shiritin e kokores. Përveç përmbajtjes së Schumacher, lojtarët që blejnë Deluxe do të marrin gjithashtu një grup ekskluziv të artikujve në lojë që festojnë 70 vjetorin e Formula 1. Një edicion i kufizuar F1 2020 Steelbook nga Michael Schumacher është gjithashtu në dispozicion në disa shitës me pakicë. të zgjedhura me porosinë paraprake.

Versioni standard i F1 2020 do të dalë në 10 korrik 2020 për PlayStation 4, Xbox One, Windows PC (DVD dhe Steam) dhe Google Stadia.

Mercedes do dalloje kush i afrohet makines sonë

Mercedes ka vendosur të ofrojë një shije të përmbajtjes teknologjike që do të jetë e pranishme në S-Class e ri i  cili pritet të debutojë në shtatorin e ardhshëm. Sistemi infotainment u krijua duke mbajtur parasysh nevojat e atyre që qëndrojnë prapa, pavarësisht nëse është menaxher apo fëmijë.

Pasagjerët e pasëm do të kenë të njëjtat karakteristika ku njerëzit që ulen përpara mund të përdorin. Në përgjithësi, do të ketë një maksimum prej tre ekraneve në dispozicion pas tij. Nga ulëset e pasme gjithashtu do të jetë e mundur të kryhen veprime përmes asistentit zanor. Disa mikrofona në ndarjen e pasagjerëve ndihmojnë sistemin të kuptojë se nga po vjen zëri.

S-Class i ri do të jetë në gjendje të llogarisë në gjeneratën e dytë të sistemit MBUX i cili bën të mundur për ta bërë brendësinë edhe më dixhitale dhe më të zgjuar. Përmes ekraneve, disa prej të cilave me teknologjinë OLED në kërkesë, do të jetë shumë më e lehtë të menaxhoni funksionalitetin e makinës. Personi, megjithatë, mbetet gjithmonë në qendër të interesave të Mercedesit. Mundësitë e personalizimit dhe lehtësia e përdorimit në fakt janë përmirësuar më tej. Për më tepër, përmbajtja e një ekrani mund të ndahet shpejt dhe lehtë me pasagjerët e tjerë.

Sidoqoftë, tipari unik i MBUX është rrjeti i tij i sensorëve. Për shembull, tipari i njoftimit të daljes në S-Class tani përdor kamera për të njohur që një personi dëshiron të largohet nga automjeti. Nëse një përdorues tjetër i rrugës po afrohet, ndriçimi i ambientit bëhet pjesë e sistemit të këshillave të daljes dhe dritat behen të kuqe.

Ndihma e brendshme MBUX kontrollon nëse vendi i fëmijës është i lidhur në mënyrë korrekte. Niveli i vëmendjes së shoferit gjithashtu monitorohet dhe, në rast të sinjaleve të përgjumjes, ai do të njoftohet.

Huawei dhe telefonat e të ardhmes

Huawei vitet e fundit po mbizotëron panoramën e fotografisë celulare. Duke pritur të shohim se si do të sillet marka e re P40 Pro +, e cila ka mbërritur në Itali për disa javë, le të hedhim një vështrim se cili mund të jetë një zgjidhje e re e gjigantit kinez pikërisht në fushën fotografike.

Pra, le të shohim përpara përpara, mbase duke ndihmuar veten me zmadhimin: sepse kjo është pikërisht tipari mbizotërues i patentës së paraqitur nga Huawei me EUIPO më 30 qershor. Të gjitha yjësitë e sensorëve parësor dhe sekondar të cilët jemi mësuar të humbasim vitet e fundit: në vend të kamerave ose penta-kamere ekziston vetëm një lente e madhe e aftë për zmadhim optik të rregullueshëm. Një qasje tjetër, e cila synon të ngushtojë kufirin midis telefonave inteligjentë dhe kamerave dixhitale DSLR.

Ne nuk e dimë nëse Huawei me të vërtetë do të ofrojë një produkt të ngjashëm, e as kur: por dizajni duket se karakterizohet mjaftueshëm për të bërë mirë. Përveç ndikimit të studiuar të modulit fotografik të pasëm, imponues por të ekuilibruar, kemi edhe një imazh që portretizon pjesën e përparme të pajisjes.

Në këtë rast kemi disa surpriza: më e madhja është mungesa e ekranit të lakuar, një tipar tipik i majës së diapazonit të Huawei në kohët e fundit, dhe prania e një niveli rënieje “banale” për kamerën e përparme. Shkurt: front anonim, prapa avangardës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *