Është shtyrë seanca gjyqësore për Arbër Çekajn dhe dy të akuzuarit e tjerë për trafikimin e 613 kg kokainë.

 

Shkak është bërë mungesa e avokatit mbrojtës, Maks Haxhia I cili për arsye shëndetësore nuk u paraqit në seancë.

 

Në këtë seancë pritej të dëgjoheshin konkluzionet përfundimtare të prokurorisë.

 

Ndërkohë seanca e radhës u caktua në 29 tetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *