Subscribe

Që prej dates 29 Shkurt, shafqja Miss Julie, ka sjelle dhe nje here ne vemednje te publikut shqiaptre tw verteten e pandryshueshme se ndasite klasore po behen akoma me te thella .

 

E kjo e vertete vjen permes lojes aktoriale te Ervin Bejlerit ne rolin e sherbertorit Zhan , Laura Nezhes si zonja e kamur Miss Julie , dhe Adriana Tolkes ne rolin e kuzhinieres.

 

 

Mes luftes se pasionit, genjeshtres, egos se semure te personazheve,  roli I kuzhineres se tradhetuar  percjell nje mesazh shprese, ne nje shoqeri qe nuk ka drejtim.

 

Kjo veper qe bazohet ne dramen me te njejten emer te dramaturgut suedez August Stringberg e shkruar me 1888, do te ngjiotet ne skenen e teatrit Ekperimental per dy jave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.