Ilir Meta tha në Spotlight në Vizion Plus se ai dhe Partia e Lirisë njeh vetëm një PD, atë që drejtohet nga Berisha.

 

“Unë mendoj që mendoj që bashkimi i shqiptarëve kundër regjimit është më i lehtë sesa bashkimi që përpiqet zoti Berisha Brenda partisë demokratike. Cështja duhet të ishtë zgjidhur me kohë, me gjykatën. Ne njohim vetëm një Parti Demokratike, njohim partinë ku është zgjedhur zoti Berisha njohim partinë e vërtetë, jo partinë që ka vulën.”

 

Meta foli edhd për zgjedhjen e forumeve te reja drejtuese të Partise se Lirise në 29 tetor.

 

“Në 29 tetor kurorëzohet program politik i Partisë së Lirisë, sepse po punohet në grupe pune. Kemi statutin, ndryshimet për statutin ku do të fusim dhe referendumin brenda partisë. Do të zgjidhet do të zgjidhet komiteti. Do të jetë kryesia, do të plotësohet i gjithë ekipi drejtues.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *