Monika Kryemadhi ka përshendetur protesten studentore e cila ka hyrë në ditën e trete.

 

Nëpërmjet një statusi në facebook, drejtuesja e LSI, shkruan se të rinjte meritojnë të jetojnë të lumutur në Shqipëri.

 

Kryemadhi shton se politika duhet të mësoje prej studenteve.

 

LSI por edhe PD kanë qënë në mbështetje të protestave të fundit në Tiranë, duke u shfaqur fillimisht tek qëndresa e banoreve të Unazës së Re e cila e ka kaluar muajin tashmë, ndërsa tani po dalin në krah edhe te studenteve.

 

 

BRAVO!
Ju meritoni të jetoni të lumtur në Shqipëri. Politika duhet të mësojë prej jush. Respekt dhe mirënjohje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *