Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka rrëzuar Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, duke rikthyer në detyrë gjyqtarin Fatri Islamaj, ish-kreu i Gjykatës së Tiranës dhe ish-kreu i KED.

 

Sipas Komisionin të Pavarur të Apelimit, KPK e ka shkarkuar padrejtësisht, dhe se në të treja kriteret, pasuri, integritet dhe profesionalitet, ka rezultuar se Islamaj, është i pastër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *