Kolegji Zgjedhor rrezoi mesditën e kësaj të hënë 5 ankimimet e bëra nga partia Bindja demokratike në lidhje me procesin zgjedhor te 30 qershorit.

Partia e re e drejtuar nga Astrit Patozi kërkonte hapjen e kutive në bashkitë Shijak, Selenicë, Kurbin, Berat dhe Tiranë.

Paralelisht me këtë gjë, “Bindja” kërkonte moscertifikimin e rezultatit të 30 qershorit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *