Duke qëndruar në kuzhinë e shtëpisë së saj, Kim Kardashian West duket si një vazjë 20 vjecare! Pa make up-in e saj të bronzit,  konturimit dhe veshjet  Yeezy, 37-vjeçarja është pothuajse e padallueshme nga disa punonjës të dhomës. Në një këmishë pambuku me mëngë të gjata dhe pantallona atletike Nuk duhet të habitemi. Nëse ndonjë gjë është e vërtetë për Kim, është talenti i saj i pafund për iluzione optike.

Ky ka qën shkirmi reth Kim kardashian nga revista “Elle” në daljen e saj në kopertinën e po kësaj reviste. Hidhini një sy fotografive:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *