Vera, dhe moti i saj i ngrohtë, është pothuajse këtu. Por, para se të shpërtheni me veshjet tuaja me lule, merrni në konsideratë trendet e fundit, si një mënyrë për të freskuar veshjet e sezonit. Janë modele me printe frutash, por unë ju premtojmë se nuk do të përfundoni duke u dukur si një mbulesë pikniku.

https://www.instagram.com/p/Bj2H-fRnJ8q/?taken-by=hvn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *